Candidatura a la Creu de Sant Jordi a la nostra consòcia Josefina Vilajosana Carné
La SCM vol donar suport a la candidatura a la Creu de Sant Jordi a la nostra consòcia Josefina Vilajosana Carné, que va rebre de la Generalitat de Catalunya el Diploma de Mestre Artesà el 2015.

La seva obra de bolets en ceràmica (un exemple les múrgoles del nostre mur) destaca per la seva reproducció realista excepcional, que està exposada al Museu de l'Art del Bolet de Montmajor.

Aquest és un dels pocs museus d'Europa que conté una col·lecció completa i fascinant de bolets de ceràmica, tots creats per ella.

També va contribuir a la secció de fongs que s'exposa al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Blau.Per això i per molts altres mèrits que ha fet na Josefina al llarg de la seva vida (i el que farà en endavant), estem convençuts que ha de ser mereixedora d'aquesta condecoració i us demanem, si hi esteu d'acord, que recolzeu la seva candidatura.
Tindreu 3 vies:

Al nostre local tenim la carta d'adhesió de particulars en bloc, que us convidem a signar qualsevol dels dilluns no festius que com sabeu ens reunim al local de la SCM, en horari de 18 a 20h (aprox).

També us adjuntem una carta d'adhesió de particulars a títol individual (per a una persona o un bloc per a varies).

Amb 2 opcions: que ens envieu la carta impresa, omplerta i signada en un sobre per correu postal a la nostra adreça (carrer Marina 94 1er 4a, 08018 Barcelona) o si ho preferiu l'escanegeu i ens l'envieu al nostre correu electrònic: scm73@micocat.org.
En tot cas, us demanaríem que durant un temps conserveu la carta en format físic.

D’igual forma, adjuntem una carta d’adhesió per a institucions i/o entitats, per si és de l’interès d’algú de vosaltres.

Moltes gràcies avançades per la vostra col·laboració.

1) Carta adhesió Josefina  Vilajosana per a particulars (.docx) (.pdf)

2) Carta adhesió Josefina  Vilajosana per a particulars en bloc (.docx) (.pdf)

3) Carta adhesió Josefina  Vilajosana per a institucions o entitats (.docx) (.pdf)