català
spanish
 
 
COM ASSOCIAR-SE


Actualment, comptem amb més de 300 socis, un grup heterogeni d’amants de la micologia, on hi trobarem aficionats o micòlegs procedents de l’àmbit acadèmic.

Els nostres socis són majoritàriament de Catalunya, però també una part important de la resta de l’Estat i de diferents parts del món.

Fes-te soci per només 59 euros/any i gaudeix dels següents beneficis:

Avantatges com a soci:

- Rebre la reconeguda col·lecció de “Bolets de Catalunya”, i descompte dels números anteriors.

- Rebre el darrer número de la Revista Catalana de Micologia.

- Poder consultar llibres, guies i revistes i agafar-los en préstec, de la nostra biblioteca, al nostre local social (carrer de la Marina, 94, 1er 4a, 08018 Barcelona), la biblioteca més extensa i especialitzada en fongs de tot Catalunya.

- Participar als nostres cursets de micologia en els diferents nivells i en els de cultiu casolà de bolets, amb un descompte del 50%.

- Participar en les sortides reservades als socis i acompanyants.

- I sobretot fer societat, tenir contacte amb altres apassionats de la micologia, participant activament.

En aquesta pàgina es troben els arxius que podeu enviar-nos omplerts digitalment (format word) o escrits a mà i escanejats (format .jpg o .pdf) a la nostra adreça de correu electrònic scm73@micocat.org.
També els acceptem per correu ordinari, enviats a la nostra seu social al carrer de la Marina, 94 1er 4ª, 08018 BARCELONA, o bé presencialment, a on tindreu a la vostra disposició còpies impreses a la nostra adreça socialEl fitxer que cal baixar per a associar-se és:
 1.- Inscripció i fitxa
Map Standard SCM